Breugelfestijn ... Dank u wel!!

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 12:05

Het zit erop ... ons breugelfestijn ten voordele van de kinderen in Sandema was alweer een fijn gebeuren.

Jullie waren talrijk aanwezig, het eten werd gesmaakt en de sfeer zat goed. Meer moet dat niet zijn.

We willen ook de mensen bedanken die er niet konden bij zijn maar ons wel via een andere weg steunden.  We mochten heel veel van deze berichtjes ontvangen.  Het is ongelooflijk fijn te voelen dat er zoveel mensen achter ons goed doel staan.

De opbrengst van dit jaar zal verdeeld worden over 2 van onze projecten.

Allereerst gaan we zorgen dat de kinderen in de school die wij steunen ook ervaring met ICT kunnen opdoen door een computerklas te realiseren. 

Het gebouw is klaargemaakt, we zijn op dit moment offertes aan het vragen voor de laptops.

Een ICT klas was een aanbeveling van de inspectie aan de school om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.  Wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Daarnaast denken we al een tijdje over een revalidatieruimte voor kinderen met een beperking of mensen die na een ongeval/ziekte moeten revalideren. De ruimte is er al, hier en daar moet natuurlijk nog een aanpassing gebeuren zoals een airco die broodnodig is. We denken nu vooral nog na over de praktische invulling ... We kijken naar verschillende partners om dit mee te dragen. Eens deze gesprekken rond zijn geven we zeker meer info hierover.

En last but not least ... er werd op ons breugelfestijn weer een peter en meter gevonden voor een kindje dat graag naar school wil. Jonathan kan starten in de kleuterklas. Mochten er nog mensen zijn die een kindje zo'n kans willen bieden ... geef ons gewoon een seintje of start je meter/peterschap op via deze website!